Hjälp?

Hejsaan Hoppsan!
Nu känner jag mig lite halvstressad igen. Dels för att jag inte har satt igång att plugga än, och dels för att jag knappt har börjat tänka på avslutningsklänningen än.
Jag vet att jag vill ha en vit, med någon rosa detalj på typ. Men sen vet jag inget mer. Så lite hjälp skulle inte sitta fel just nu!

Har också tänkt sälja fyra klänningar som har hängt helt oanvända i min garderob sen i somras. Bilder på dom kommer upp inom kort, hoppas jag.


Hoppas jag blir frisk till imån så att jag kan göra spanska provet då istället, det brukar väl vara omprovstid på onsdagar?

Good Morning !

Hoppas ni har sovit gott. För det har nämligen jag. Om man bortser från att jag vaknade ett par gånger och knappt kunde andas. Helt plötsligt har jag blitt jätttesnuvig och har megaont i halsen. Så jag är hemma idag, Lite långtråkigt faktiskt.
Ska försöka blogga sen, men nu ropar mamma att mitt "jätteägg" är klart. Det var två ägggulor i ägget. skumt..

Kyssss<3

The bitch is back

Helluuu, haft det trevligt utan mig? Det hoppas jag inte;)
Nu är jag i alla fall tillbaka och rör om i era liv lite till. Har tyvärr haft fullt upp och därför har jag inte kunnat skriva på ett tag. Var hos Stefan idag också, därför blir det ett så sent blogg inlägg idag.

Helgen var helmysig, precis som jag visste att den skulle bli. Hoppas eran var bra också. Men ni kan aldrig gissa vad jag fick i förr går...

En  PLATTTV! och en ny dator, istället för laptopen. Så att dom går ihop i varandra liksom. Alltså ligger jag i  min säng just nu, med mitt trådlösa tangentbord och skriver. Det är skitcoolt, bara så ni vet. Och ja, jag vet om att jag skryter. Men jag var bara tvungen, förlåt.

Nu ska jag hur som helst sätta igång och plugga spanska. Imorgon är ett prov, som jag inte har pluggat till än.. Lite dålig stil av mig kanske, men jag har haft fullt upp i helgen. Som sagt...



Puuss på eer! <3

Nu avskärmar jag mig!

Nu avskärmar jag mig från omgivningen! Eller i vilket fall som helst, snart. Jag ska nämligen hem till min efterlängtade pojkvän. Känns som att jag inte har träffat han på jättelänge! Och vi ska ha skräckfilmskväll. Hoppas han inte blir för skakis.. För jag skulle ju aldrig bli rädd av att kolla på film (a).
Hoppas att ni mår bra allihop, för det gör jag. Mellan all stress som är. Jag tror jag har stressat för mycket denna veckan så jag känner att jag har ont lite överallt.

Jag red förut, på Damir. Om ni kollar bland mina första inlägg så har jag berättat om honom. Det blev en jävla massa galopp idag, hästarna sprang som bara den! Mysigt var det, men jag har väldigt mycket träningsvärk efter det.

Men ha det bäst alla troll! För nu uppdaterar jag inte mer idag, och antagligen inte mer imorgon heller.
Svarar jag inte på mobilen så vet ni varför.



Fin bild va? För den har jag nämligen tagit helt själv (h)


Pusssaar

Lite småsur..

Joo det får man faktiskt vara ibland. Lite arg och sådär. I alla fall när vi skulle lämna in min mobil på lagning. Idioten som skulle "fixa den" , (den var ju inte direkt sönder), förstörde telefonen. Så nu fungerar inte ljudet, - lyckat!
Jaja, annars så är det väl bra antar jag. Underbara Elin kommer hit idag:) Och imorgon får jag äntligen sova hos älskling.<3 Som jag har saknat honom, sjukt mycket!

I alla fall, Genetiksprovet var lättare än jag förväntade mig. Jag svarade på alla frågor, men sista frågan.. Var väldigt svår. Jag hittade på en liten gullig historia om DNA-molekyler, ribbosomer, mytokondrier, lysosomer och massa andra konstiga ord. Hoppas på ett mvg- i vilket fall som helst. På ett prov jag knappt har pluggat till. Det är nog att ha lite för höga förväntningar skulle jag tro..


(Gammal bild från när jag och Elin är i stan)

Sakna mig nu, för jag kanske inte har så mycket tid att skriva imorgon...

<3


En bästa vän..<3

Har ni någon gång tänkt på vilken trygghet det är? Att ha en bästa vän. En person som man kan anförtro sig så fullt ut till, att personen känner en bättre än man känner sig själv.. Jag själv har stort behov av mina bästa vänner. Ja, jag har flera - hur skumt det än låter. Men jag är kompis med alla på olika sätt. Inte nivåer, för alla har en stor plats i mitt hjärta.
Vill bara att alla ni, ni vet vilka ni är, ska veta att ni betyder väldigt mycket för mig. Förlåt om jag verkar lite frånvarande och inte har så mycket tid över. Ni ska veta att jag tänker på er, <3


Alldeles, helt, väldigt - kär!

Någon därute som vet hur det känns att vara riktigt kär? Som känner igen det där bubblandet i magen, pirret i hela kroppen. Det känns som att omvärlden är uppslukad. Förmågan att tänka och koncentrera sig har rymt till ett fjärran land..
Och det är så underbart. Även om man känner sig förvirrad, helt borta i vissa fall, så är det ljuvligt!
För första gången i mitt liv känner jag att jag mår riktigt, 100% bra. Allting är så underbart härligt, när jag är med min älskling <3

Tyvärr finns det, jag tänker inte kalla dem nackdelar, för mitt liv är ett paradis. Bara lite mindre bra grejer, som t.ex skolan. Den går inte speciellt bra när man inte kan plugga eller ens tänka på något annat än en viss person.. Kanske skulle jag kunna kalla det jag just nu går igenom för en svacka. Eller något liknande. Skolan dalar neråt, lärarna säger åt mig att inte släppa taget och låta betygen rinna i sanden.. Men jag mår faktiskt bra! Man behöver inte ha Mvg i alla ämnen. Man behöver inte alltid vara bäst på allt, eller nästbäst. Det är okej att ligga på medel någon gång. Så jag vill att alla ska veta att jag släpper inte taget, utan jag släpper mina krav. Jag accepterar att jag inte är bäst på allt, det är ingen. Och jag måste inte försöka motbevisa den teorin hela tiden.

Ska jag vara helt uppriktig, så sitter jag faktiskt och försöker plugga just nu. Men jag får ingen respons från hjärnan så jag pausar lite grann. Imorgon har vi ett väldigt betygsavgörande biologiprov. Ämnet är genetik, något som jag egentligen är väldigt intresserad av och tycker är intressant.
Olyckligtvis så går jag för mycket på magkänslan, det känns fel att veta allt som vi vet idag. Det känns som att det inte är meningen. Kan man inte bara ta livet som det kommer? Sen ångrar jag mig när jag har tänkt så. Läkare och andra som ägnar sig åt medicinsk forskning kan gärna fortsätta ta reda på cellernas uppbyggnad. Vi "normala" människor borde dock hålla oss undan från det där. Jag vill inte veta vad som händer med min kropp när jag har dött, hur varje allting sakta bryts ner till celler.. Usch fy nej! Jag tror på en andra sida, precis som Kenza bloggade om idag. Jag tror inte att detta kan vara slutet. Om kärlek finns, så borde ett liv efter döden också göra det.

Och det jag egentligen ville säga med hela detta blogginlägget är att, jag tror på kärleken. Något som jag alltid har tvivlat på innan. Så sluta inte tro, "mister du hoppet, mister du allt".
Ha det bra, och filosofera lite, precis som jag brukar göra.
 

Vill ha Sommar!

Detta borde vara värt att skrivas upp någonstans! Ja just det, det är precis vad jag gör nu ju ..
Jag längtar efter sommaren! Och inte lite heller, utan väldigt massa jättemycket!
Solen! jag menar, den har typ dött eller något? Man blir faktiskt, nästan deprimerad av detta pissvädret. Regn, regn och regn.
Varför ni borde bli chockade över att jag saknar sommaren är för att jag Hatar värme. Jag har flera gånger varit seriös och sagt att jag nog ska bosätta mig i alaska när jag är färdigpluggad.
Nu vill jag ha sol, värmland ( världens underbaraste sommarställe) och min kille här. <3






Och lite vinbär, min sommardrog ;)


Ha en bra dag, och hjälp mig skynda på årstiderna lite så att sommaren kommer!

Regn, slask och stressade människor!

Fy vilken dag!
Regnet har vräkt ner hela dagen, och självklart var det idag våran klass hade friluftsdag!
Jag valde att vara i stallet och rida. Men ingen ridning blev det, vädrets fel igen! Jag och Carro försökte oss på en promenad med hästen, tyvärr blev inte ens den särskilt lyckad. Nu sitter jag här hemma och fryser, precis som vanligt.

Men såhär mycket behöver jag inte klaga egentligen. För jag älskar fortfarande mitt liv! 
Och älskling kommer hit sen. Innan dess blir det kanske ett litet försök till att plugga. Och jag ska verkligen äta något! Magen spelar orkester bara för att den är så hungrig. Tyvärr har jag lagt på mig lite igen, men det försvinner nog efterhand.
Visste ni att man bränner fett när man skrattar? Det tycker jag låter jättebra. Även om det inte är sant, så förlänger det livet. Man orkar mer också! Så skratta på, gärna åt ingenting!


Denna sötnosen blev jag väckt av imorse, nästan lika bra som att vakna upp bredvid finaste<3
Men bara nästan (a)


Carro Fyller år!

Stort Grattis till underbaraste Carro som fyller 15 år! Byxmyndig och allt nu!
(
Som om det har spelat någon roll innan..)

Hoppas ni har haft en helt trevlig dag, för det har inte jag!
Jag saknar min älskling alldeles för mycket. Dessutom tvingade Carro upp mig på sin galna pålle. Okej han är väl snäll, bara det att jag får kramp i foten hela tiden. Hatar foten, kanske borde amputeras?

I vilket fall som helst, så har jag gjort TVÅ stycken prov idag.
Det första var i Svenska. Ett muntligt, men också nationellt. Lite halvläskigt, fast jag tror att jag klarade det rätt bra.
Efter Svenskaprovet var det dags för ett i musik. Var lite osäker på hur jag skulle klara detta eftersom att jag hade pluggat så dåligt. Men det kändes bra, men skulle mestadels reflektera själv över vissa frågor. Sånt är enkelt.

Nu ska jag fira min bästa vän lite till, Ellan är här också - så nu har vi tänkt möla godis:D
Och ja, jag vet att jag skulle vara nyttig . Men Carro fyller ju faktiskt år (a)


Snart har vi SlemmåSnatt- helg - visst Pumms? <33

God morgon på er vakna små varelser!

Gud vad jag är trött! Ändå är jag en riktig morgonmänniska. Tror att jag behöver sova en si sådär tolv timmar för att ta igen det jag missade i helgen. Skulle inte sitta fel med en massage nu.. (a)
I vilket fall som helst, ny dag och ny vecka! Jag har tänkt starta om på nytt. Och försöka vara lite engagerad i allt som jag gör. Inte bara ströva omkring med tankarna på annat håll... Jo, lite omkringströvande borde vara tillåtet. Det är så härligt att bara få drömma sig bort ibland.

Men jag har några mål med denna veckan:

- Klara veckans prov bra, och vara nöjd med resultaten som blir.

- Springa spåret, eller i alla fall gå spåret.

- Äta nyttigt

- Må bra!


Antagligen kommer jag klara allihop, eller inga alls.
Lilla bustrollet här, så söt så jag var tvungen att lägga upp en bild!


Omstart + Ny design.

Jaa gott folk, nu vart det en ny design här på bloggen. Trevligt tycker jag, tack Linn!

Annars har jag haft fullt upp med att leva mitt drömliv. Så tyvärr har jag inte kunnat blogga.. Förlåt!
Men nu ska jag starta om på nytt. För hundrade gången? I samma veva tänkte jag försöka bli lite nyttig också. Kanske börja röra på mig, innan jag rullar fram. Jaja, jag tar dagen som den kommer från och med nu.
Och vet ni? Jag är så extremt lycklig! Jag älskar verkligen mitt liv. Ja vad kan nu detta bero på? .. Min underbara pojkvän kanske;)  Har sovit hos honom i helgen, helmysigt! Var lite barnvakt också, så jag har lärt mig att hans lillbror är snabb som "Blixten Mcqueen". Haha.
På lördagen bar det iväg till musikdirekt. En musiktävling med 14 olika "band", vissa var själva som uppträdde. Bland annat Lina, underbar sångröst!
För Carro och hennes band så gick det jättebra tycker jag! Men eftersom att jag är tondöv och inte har någon musikkänsla alls så...
Efter rockmojjsen sov underbaraste här, myspys . Förutom att jag var så trött och sov typ tio timmar. Dessutom misstänker jag att jag pratade i sömnen.. jaja, inga grissnarkningar i alla fall. Det är ju alltid något.

Skolan går kanske inte uppåt nu, men den går inte neråt heller. Jag sätter igång med den imorgon, precis som med allt annat..
Men nu ska jag ringa till min efterlängtade Elin! Sedan ska jag och pappa göra upp en deal. Ser ut som att jag får en data till på rummet.



Ha det bäst sötnosar, släpp alla bekymmer och var lyckliga för ett tag.
Det förtjänar alla levande tycker jag. ;)

RSS 2.0